Mountbauron Apartment in Versailles by Marchi Architectes

This slideshow requires JavaScript.

A waterfall of Finnish birch plywood boxes extends from the attic to the ground of the living room, at the same time guardrail and bookcase. This 180m² apartment at Versailles is organized on two levels and was designed to avoid circulation spaces in order to erase the memory of the former central corridor leading to numerous small rooms on both sides.
Kitchen, dining and living room gets together in a unique 12m² space in lenght ending up in a L shape thanks to the double height created in the living room.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s